Bezmaksas piegāde Visiem jauniem klientiem!
Izvēlne

DISOUR M-F8 Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.2 Viena Auss Āķis Biznesa Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Austiņas Ar Mic

  • Mājas
  • Patērētāju Elektronikas
  • DISOUR M-F8 Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.2 Viena Auss Āķis Biznesa Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Austiņas Ar Mic
DISOUR M-F8 Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.2 Viena Auss Āķis Biznesa Stereo Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Austiņas Ar Mic
Tagi: usopp telefonu gadījumā, muvit telefonu gadījumā, elastīga bezvadu bluetooth, beats bluetooth vienu pogu, pro austiņas, jabra vienu austiņu, uno austiņas, ki austiņas, iespiests bezvadu austiņas, trv bezvadu austiņas
€5.06 €3.55
Noliktavā SKU - t4714
Izmērs
  • s
  • m
  • l
  • xl
Krāsa

Apraksts:

Ir 2021. Ziemassvētku jauno mini-auss-karājas vienā ausī bezvadu Bluetooth austiņas

Ļoti viegls: viena auss ir tikai 3,5 g, 108 grādu pacēlums, dizains, iekšējā silikona ausu aizbāžņi, kas peld komfortu.

Ausu karājas dizains: Ergonomika, anti-pilināšanai auss-karājas tips, atbilstoši formai, cilvēka auricle, stresa punkti ausis ir izkliedēti, tāpēc, ka ausis ir uzsvērts, vienmērīgi, un austiņas būs ne nokrist laikā intensīvas slodzes.

Super gaidīšanas: 20-stundu akumulators dzīvē, uzlādes reizi, var izmantot vienu nedēļu.

Dziļi trokšņa samazināšana: Intelligent trokšņa samazināšanu augstas izšķirtspējas zvanus un balss samazināšanas tehnoloģija viedā balss zvanus ievērojami optimizēt skaidrāku skaņu.

HD surround skaņas kvalitāti: profesionālo skaņas kvalitāti, 13mm augstas kvalitātes kustīgu spoli vienība, ar lielu kompozītu diafragma ar kustīgu spoli, nes lossless HF skaņas kvalitāti; vidēja-zemas frekvences dive ir straujš, un augstas frekvences ir gaišs un caurspīdīgs, radot skaņu svētki, kas ar savu versiju.Savienojums diafragmas pastiprinātājā, pilnu un enerģisku bass; Metāla diafragmas augstas frekvences ragu, augstos ir izsmalcinātu un kas nav kodīgas.

Zema latentuma: Bluetooth 5.2 modernizētas versija ir tendence uz zemu latentumu, atvadītos audio kavēšanos, piemēram, spēles un drāmas, izbaudiet bezvadu brīvību, un nosūta ātri pie 10M attāluma; Labāka saderība un stabilāku savienojumu signālu.

Vienas pogas darbību: inteliģentas kontroles, viena poga, austiņu var saprast, mūzika, sarunas, balss palīgs, iepriekšējo dziesmu, nākamo dziesmu un citas darbības.

Iedarbību ipx4 ūdens un sviedri-pierādījums: austiņas atbalsta iedarbību ipx4 ūdensizturīgs splash, sviedru šļakatām nav bail, izmantot austiņas.

Specifikācijas:

Zīmols:DISOUR

Produkti: ausu karājas bezvadu Bluetooth sporta austiņas

Produkta nosaukums: M-F8

Svars: 3.5 g

Materiāls: ABS, silikons

Krāsas: melna, balta, sarkana, zaļa, zila

Bluetooth versija: V5.2

Pārraides attālums: 10m

Akumulatora jauda: 75 mA

Uzlādes laiks: 60 minūtes

Gaidīšanas laiks: 200 stundas

Apmaksas veids: USB uzlāde

Spēlēt/sarunu laiks: 20 stundām mūzikas/20 stundām sarunu

Īpašības: ūdensdrošs, sviedri izturīgas, jaunatnes, sporta austiņas, ilgi gaidīšanas, stabils savienojums, un ausī karājas novēršanu.

Paketē Iekļauts:

1x Bezvadu Austiņas

1x Uzlādes Kabelis

1x Lietotāja Rokasgrāmata

3x Silikona ausu aizbāžņi

Par Mums:

Cienījamie klienti,mēs esam profesionāla ražotājs, kas ražo Bluetooth saderīgām ierīcēm, piemēram, Bluetooth saderīgu adapteri,Bluetooth saderīgas austiņas un Bluetooth saderīgu skaļruņi.Mēs pārbaudīt visus produktus, pirms mēs nosūtīt produktiem no,kas pārliecinieties, ka jūs saņemsiet perfektu produktu.

Sūtījumu & Maksājums:

1. Mēs nosūtītas zemesgabala 1-3 dienas pēc tam, kad esat veicis maksājumu.

Un sekojoši apmaksas veidi tiek akceptēti ar Tools4biz.lv: kredītkarte, TT, Western Union un Qiwi maku.

2. Instrukcija:svars un lielums mēs atzīmējām iepakojumā informācija nav faktiskā masa un lielums preces, ja jums ir nepieciešams, lai zināt reālo svaru un izmēru, jums ir nepieciešams tikai sazināties ar mums.

3. Piegādes laiks:

1) Transporta attīstītajās valstīs ir apmēram 7-45 dienu laikā.

2) Remote valstīm, kas ir par 2-8 nedēļu.

4. Ja pircējs vēlas izmantot vairāk, ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, EMS, DHL utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde.

5. Instrukcija:kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja\'s muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs varat sazināties ar savu muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu preces drīz.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas

gadās, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgu šādi:

1. Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs identificētu.

2. Mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

3. Produkta kvalitāti apstrādes programma:

1) pircējam atgriezt preci asv un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

2) Ja preces (kopējā cena, ieskaitot kuģošanu ir mazāks par 10USD) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu pircējam nākamo pasūtījumu; ja pircējs don\ \ 't plānu, lai izveidotu jaunu, lai tuvākajā laikā, pircējs var samaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas, un pieprasīt, lai nosūtītu jaunu produktu.

Atsauksmes:

1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes, lai jūs vēlāk.

3. Sazinieties ar mums pa e-pastu vai mūsu tirdzniecības vadītājs:Dean Wu, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, cik ātri vien iespējams.

  • Jutība: 123dB
  • ūdensizturīgs: Jā
  • Atbalsts APP: No
  • Stils: Auss Āķis
  • Kopējie Harmoniskie Kropļojumi: 1%
  • Vocalism Princips: Dinamiskās
  • Ar Mikrofonu: Jā
  • Pretestība Diapazons: līdz 32 Ω
  • Iezīme: Ar Mikrofonu, Aktīvā Trokšņa Slāpēšanas, Ātra Piegāde, Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecības
  • Atbalsta Atmiņas Kartes: No
  • Izturība: 32Ω
  • Earcups Tips: Semi-open
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojuma Saraksts: Lietotāja Rokasgrāmata, Uzlādes Kabelis, Nomaināms Uzlikas Komplekts
  • Funkcijas: ūdensizturīgs, Ar Mikrofonu, Aktīvā Trokšņa Slāpēšanas
  • Paziņojums: Taisnība Bezvadu
  • Frekvenču Diapazons: 20 - 20000Hz
  • Sertifikācija: CE
  • Vadības Pogas: Jā
  • Uzlādes Metode: kabelis
  • Skaļuma Kontrole: Jā
  • Modeļa Numurs: M-F8
  • Vadītāju Skaitu,: 1
  • Max Izejas: 3mW
  • Bezvadu Tips: bluetooth
  • Aktīvā Trokšņu Slāpēšana: Jā
  • Vadītāja Diametrs: 10mm
  • Līnijas Garums: 0m
  • Bluetooth Versija: 5.1
  • Zīmola Nosaukums: DISOUR
  • Bezvadu: Jā
  • Kodekiem: AAC, sbc

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums:

Saistītie produkti

Saistītie produkti

Pārlūkojiet Savākšanu saistītie Produkti

Saistītās
Dekoratīvie Piekariņi par Iwatch Siksna, Rotaslietām, Metāla Šarmu Apdares Naglas Mīksta Silikona Watchband Piederumi Smart Aproce
Dekoratīvie piekariņi par iwatch siksna, rotaslietām, metāla šarmu apdares naglas mīksta silikona watchband piederumi smart aproce produkta nosaukums: watchband dekoratīvās šarmu piezīme: šī saikne ir tikai watchband dekoratīvās šarmu.nav tostarp skatīties vai citus piederumus uz attēla. ja vēlaties šo preci, jūs varat, lūdzu, rīkojumi, kas tieši, mēs nosūtīt to 1-5 dienu laikā pēc apmaksas pabeigta. iegādes
€1.85 €1.09
Saistītās
4gab Ātri Atbrīvot Dzenskrūves Aizsargu DJI Mavic Mini 2/SE Dūkoņa Piederumi, Aksesuāri Asmens Aizsargs Gredzens Aptver Aizsardzības Komplekts
Dzenskrūves aizsargs motīvs: 1.viegls un mazs, viegli pārnēsājams un uzglabāšanu, 2.ātri atbrīvot dizains, viegli uzstādīt un noņemt, 3.izolētas propellera aizsardzība dzenskrūves, 4.lielā mērā novērš dzenskrūves no skrāpējumiem cilvēkiem vai objektiem, 5.pilnībā aizsargā propelleri un uzlabo lidojumu drošību. apraksts: materiāls: abs, piemērojamie modeļi: par mavic
€7.89 €5.83
Saistītās
Ādas Skatīties Siksnu Huawei Skatīties GT 2e Smartwatch Band Aproce Par Huawei Skatīties GT2 46mm GT2 Pro Gt2e Nomaiņa Correa
Motīvs: 1.modelis: 22mm platums ādas pulksteņu siksniņas 2.augsta kvalitāte-izgatavoti no ādas, ar nerūsējoša tērauda sprādzi. 3.kuģis: pieņemt labāko kvalitāti teļāda, lai nodrošinātu komfortu un ilgstošu izturību pret ikdienas darbība un nodilums un nolietojums. 4.dizains: nodrošinot komfortu,teļāda odere ir arī apstrādāts ar sviedriem,-apliecinājumu, un anti-smaku tehnoloģijas. 5.instalējiet::
€5.59 €4.42
Saistītās
Ak Baby Savvaļas Vienu Meža Džungļu Safari Dzimšanas Dienas Svinības Banner Fona Jaundzimušo Bērnu Custom Banner Fona Photozone Photocall
Specifikācija: materiāls: vinila audums iepakojumā: locīšana izmērs: 0.6x0.4m (apmēram 2x1.3ft) (platums x augstums) 0.9x0.6m ( par 3x2ft) (platums x augstums) 1.25x0.8m (par 4x2.platības ziņā ir atšķirīgas 6ft) (platums x augstums) 1.5x1m (par 5x3ft) (platums x augstums) 1.8x1.2m(par 6x4ft) (platums x augstums) 2.2x1.5m (par 7x5ft) (platums x augstums) 2.7x1.8m (par 8.8x6ft) (platums
€4.31 €3.19
Saistītās
LED Cilvēka Ķermeņa Indukcijas Nakts Gaismu Uzlādējams Led Kustību Sensors Nakts Apgaismojums Nakts Lampas ministru Kabineta, Guļamistabas, Virtuves, Kāpnes Lampas
Apraksts: 1. infrasarkano staru sensoru + frešneļa objektīvs, ne indukcijas dienas laikā 2. plaša sensoru klāstu, 0-3 metru uztveres attālumu, 120° uztveres leņķis 3. indukcijas režīmā, nav nepieciešams, lai izslēgtu gaismas manuāli, 25s automātiski izslēdzas 4. 0,6 w mazu jaudu, enerģijas taupīšanu, ilgs mūžs 5. ērts mīksts gaismas, augstas kvalitātes led lampas, krelles, aizsargāt acis 6.
€1.91 €1.13
Saistītās
2GAB JAUNAS OBJEKTĪVA Diafragmas atvēruma Flex Kabelis CANON EF 24-105 II mm II 24-105 mm f/4L IS USM Remonts Daļa
Mēs esam lai sniegtu paku izsekošanas numberthe veikals atrodas lielākais āzijas elektronikas tirgus shenzhen north huaqiang, apņēmusies digitālās fotokameras un videokameras slr kameru remonts daļās.mēs nodarbojamies ar digitālo kameru slr kameru remonts nozarē daudzus gadus, ar plašu rezerves daļu piegāde.mēs varam sniegt daudz daļas remonts, lcd, flex kabelis, ccd, lēcas .....veikals pārdod preces, kas ir viens
€5.46 €4.37
Saistītās
Kamera Plecu Kakla Vintage Siksnas, Jostas, Kokvilnas Kameras Siksna Sony Nikon uz Canon Olympus DSLR Fotokameru, Portatīvo
Kamera plecu kakla vintage siksnas, jostas, kokvilnas kameras siksna sony nikon uz canon olympus dslr fotokameru, portatīvo apraksts: tas professional universālais kameras siksniņa ir piemērota lielākajai daļai no slr un dslr kameru.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir ļoti izturīgi, kā arī ērti valkāt.universālā dizaina lielākā daļa zīmolu kamera regulējams dizainu dažādiem nepieciešams viegls
€2.22 €1.44
Saistītās
GW-510 Kondensatora Mikrofons Profesionālās Studijas Ieraksta Mikrofoni Portatīvie Tālrunis Mic Āra Livestreaming Intervijas
Gw-510 profesionālā studijā raidījumu ierakstīšana iestatiet kondensatora mikrofons bumbu tipa anti-vēja putas funkcijas: no avotiem, kas ir tieši priekšā mic. šoks mount, var efektīvi samazināt apstrādes trokšņa. bumbu tipa anti-vēja putu cepurīti var aizsargāt mikrofonu pret vēja radītie traucējumi un dziedātājiem iespļaut. kompakts izmērs, ērti un instalēt. specifikācijas: izmērs:
€1.49 €0.75
Saistītās
Nvarcher HiFi Audio Pulkstenis Valdes OCXO Nemainīga Temperatūra, Kristāla Oscilatoru Uzlabot Kristāla Aveņu Pi 4B
Pulkstenis valdes ievads: 1. uz aveņu pi mātesplati izmanto zemu precizitāti pasīvās kristāla oscilatoru kā pulksteņa signāla avots, kvalitāti pulksteņa signāls zemā, nemainīgā temperatūrā kristāla oscilatoru pulksteni signāls ir augstas precizitātes un augsta stabilitāte, un uzlabotā pulksteņa var efektīvi mainīt uzlabot kvalitāti autobusu pulkstenis.pēc jaunināšanas, skaņa ir paplašināta
€54.00 €46.44
Saistītās
L39-NEX Leica L39 (M39x0.977mm) - Sony E Mount Adaptera Gredzenu, lai Leica L39 objektīvs un Sony E / FE mount kameru, A7,A9,A1,A6000
Apraksts: 1. šis adapteris ļauj jums instalēt jūsu leica l39 objektīvs sony e/ fe mount kameru. 2. tas ir pavisam jaunu un augstas kvalitātes, augstas precizitātes veikti, lai nodrošinātu perfektu fit. 3. ļauj fokusējoties uz bezgalību. 4. visas darbības tiks rokasgrāmata, nevar atbalstīt nevienu automātisko funkciju. 5. hex atslēga tiks iekļauts kā palīgierīce materiāls: misiņa un alumīnija krāsa:
€3.81 €3.06
Saistītās
Freeboss HM-25S2-L3 Omni Virziena Electret Kondensatora Kapsula 3.5 mm Plug Austiņas un Mikrofonu ar 1,2 M Vads
Laipni lūgti mūsu veikalā! hs-25s2-l3a omni virziena electret kondensatora kapsula 3.5 mm plug austiņas mikrofons produktu apraksti, mini double auss-karājas austiņas mikrofons: hs sērija, austiņas, mikrofoni, kas ir ideāli piemērots vokālās skaņas un runas pieteikumu, kas prasa daudz kustību brīvību.un vieglākais svars ir ideāls pieteikumu, kas prasa minimālu redzamību, piemēram, deju un sporta
€14.88 €13.68
Saistītās
2gab Izkraušanas Preces Rīku Dūkoņa Kājas Riteņu Statīvu DJI Mavic Pro/Platinum FPV Quadcopter Lidmašīnu Dūkoņa BEZPILOTA lidaparātu Rezerves Daļas
Funkcijas: 1.dizains dji mavic pro/platinum rc dūkoņa quadcopter. 2.tas ir labs palīgs, lai jūs varētu zemes dūkoņa. 3.viegli montēt. 4.labs nosēšanās aizsardzības rc jūsu dūkoņa. 5.ar augstu kvalitāti. apraksts: 1.šo šasiju ir paredzēta dji mavic pro/platinum dūkoņa . 2.tas ir ar augstu kvalitāti un viegli uzstādīt. 3.vienkārši nākt un saņemt to! specifikācijas: nosaukums:
€1.83 €1.65
Saistītās
20.7 cm Garums Savienotājs Datu Kabeli Saderīga ar Mavic 2/AIR/PRO Gaisa RC Datu Vads no Mikro USB uz C Tipa Datu Kabeli
20.7 cm garums savienotājs datu kabeli saderīga ar mavic 2/air/pro gaisa rc datu vads no mikro usb uz c tipa datu kabeli dxac ootdty iezīmes: micro usb tipa-c datu kabelis ļauj pieslēgt tālvadības kontrolieris ar type-c ierīcēm ar vieglumu. savienojums ir uzņēmums un nav viegli izkustināt. viegli pārsūtītu attēlus un video no izmēģinājuma-mazāk planšetdatorā/tālruņa lidojuma laikā. kabeļa
€3.37 €2.63
Saistītās
Selfie Stick Ar Statīvu iPhone, Android Mobilā Telefona Statīvs Turētājs Pole Viedtālrunis Bluetooth Monopod LED Gaismas Teleskopiskais Stienis
Mēs atbalstām kritums piegāde! q02s produkta apraksts:: izskats parametrs produkta izmērs :45 x 35 x 194~1045 mm krāsa :melns, balts aparatūras parametriem (selfie) bluetooth versija bluetooth : 4.0 pārraides frekvence :2.4 ghz-2.4835 ghz darba spriegums : 3 v bluetooth attālums :10m akumulatora cr1632(var mainīt) sistēmas : android 4.4 un virs / ios 5.1 un augstāk aparatūras
€26.84 €13.42
Saistītās
Siksniņa, lai Insta360 VIENS X3/X2 Sprādzes Virvi Rokas, Rokas Siksna, lai DJI Kabatas, 2 Silikona Tauvas Panorāmas Kameru Piederumi
Motīvs: 1. virsmas apsmidzina rokas eļļas, ādai draudzīgas jūtas, maiga un gluda, 2. netīrumu izturīgs un viegli tīrāms, spēcīga un izturīga, mīksta un elastīga, var sastrādātas būs, nebūs viegli veidot, 3. ar skrūves piestiprināšanai insta360 x, /x2, 2 kabatas un kameras ar 1/4 skrūvju caurumu apakšā, 4. silikona rokas siksna / siksniņa var izmantot atsevišķi dažādās programmās, piemēram:
€2.88 €2.19
Saistītās
2gab 3D Aizsardzības Stiklu Xiaomi Mi Grupa 7 Screen Protector for Mi Grupa 5 4 Mi Grupa 6 5 Mi Grupa 7 Watchband seguma
Aprakstīt: liels ekrāns jutību, ērtu pieskārienu sajūta. triecienizturīgs, palielina aizsardzību skatīties.satriektu un izturīgs pret skrāpējumiem. oleophobic pārklājums ekrāna aizsargs, efektīvi aizsargā smartwatch no ūdens, eļļas vai lietus lāses.augstas kvalitātes anti-pirkstu nospiedumu ekrāns ar augstu caurskatāmības, saglabā sākotnējo krāsu un spilgtumu. specifikācija: materiāls:
€0.98 €0.63
Saistītās
Praktiski Temperatūras Kontrole USB Dzesēšanas Ventilators Dzesēšanas Xbox One X Sērijas Spēļu Konsole Smart Cooler Fan Izvairīties no Augstas Temperatūras
Portatīvo temperatūras kontrole usb dzesēšanas ventilators xbox one x spēļu konsole ārējās 3 fani smart cooler motīvs: šis produkts izmanto 3 fani vēdināt xbox one x konsoli, lai paātrinātu gaisa cirkulācija iekšpusē konsoles sistēmu, lai atdzist to uz leju. viegli lietojams, ērts un praktisks, un ir svarīgi, lai xbox one x spēlētājiem. tas ventilators ir paredzētas xbox one x konsoles, to var
€9.55 €5.82
Saistītās
Silikona Siksniņa Apple Skatīties Aproce 44mm 40mm 38mm 42 Mm Watchband Apple Skatīties Joslas Correa Iwatch Sērija 6 Se 5 4 3 7
Silikona siksniņa apple skatīties aproce 44mm 40mm 38mm 42 mm watchband apple skatīties joslas correa par iwatch sērija 6 se 5 4 3 preces nosaukums sporta band apple skatīties modeļu sporta modes materiāla silikona izmērs 38mm / 42mm preces svars 25g savietojams apple skatīties nosūtīšanas laiks 1-3 dienas pēc maksājuma kopējo iekšējā iepakojuma maisiņā piezīme: 1: šī saikne
€6.70 €3.22
Saistītās
Skatīties Joslas Amazfit T Rex 2 Pro Smart Pulksteņu Siksniņas Īstas Ādas Aproce Par Huami Amazfit T Rex Aproce Nomaiņa Jostas
Skatīties joslas amazfit t rex 2 pro smart pulksteņu siksniņas īstas ādas aproce par huami amazfit t rex aproce nomaiņa jostas motīvs: jauku nomaiņa, lai krāsu jūsu amazfit t-rex 2/ t-rex/ t-rex pro skatīties rokassprādzi. izgatavots no augstas kvalitātes ādas materiāla un nerūsējošā tērauda sprādzes dizainu. grūts, ērti valkāt. viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas. viegli uzstādīt
€13.03 €6.52
Saistītās
ORIĢINĀLO PROJEKTORU LAMPAS SPULDZES / LAMPAS RLC-098 piemērota VIEWSONIC PJD6552LW,PJD6552LWS,LIGHTSTREAM PJD6552LW Projektori
Visi mūsu projektoru lampām ir veikti stingras kvalitātes pārbaudes staru darbību, savienojumi, spriegumu, un palaist,-laiks, tādēļ jūs varat uzticēties, lai tas darbotos nevainojami jūsu projekcijas.turklāt, mēs nodrošināsim 180 dienu garantija pēc pakalpojuma , ja jums ir jebkura tehniska, bojāta, vai citas problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums asap , mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu . apraksts 100%
€60.50 €57.47