Bezmaksas piegāde Visiem jauniem klientiem!
Izvēlne

Urbuma atrašanās vietas Kokapstrādes Pozicionēšanas Līdzeklis Koka Instrumenti kokapstrādes Portatīvo Urbi Locator Veidni Rokasgrāmata Stendā Urbi

Urbuma atrašanās vietas Kokapstrādes Pozicionēšanas Līdzeklis Koka Instrumenti kokapstrādes Portatīvo Urbi Locator Veidni Rokasgrāmata Stendā Urbi
Tagi: 6 3mm magnētisko drill bits, urbis koka savienojumi, urbšanas meklētāja rokasgrāmata, sieviešu japānas koka sandales, 12 slots koka skatīties lietā, urbšanas metāla meklētājs, nagu urbt kkit, electi nagu urbi, nagu urbt machinelot, ziemeļvalstu bērnu koka dekori
€87.22 €30.53
Noliktavā SKU - t25570
Izmērs
  • s
  • m
  • l
  • xl
Krāsa

Urbuma atrašanās vietas Kokapstrādes Pozicionēšanas Līdzeklis koka instrumenti kokapstrādes Portatīvo Urbi Locator Veidni Rokasgrāmata Stendā Urbt Preses Mašīna

Instrumenti galdniecības:

1. Labāko kokapstrādes urbt locator 2021. gadā ir paredzēti, lai padarītu koka urbšanas vieglāk, straighter un precīzāka.Izmantojot 1/4 collas hex vārpstas, to var izmantot ar bezvadu un rievots treniņi un pārvadītāji.

2. Ievadīts chuck, konusveida dziļums kontroles vārpstas un ierobežot gredzenu, pavasarī atgriezties, atgriezeniska čaks jums, iebūvēta V-groove, centrēšanas un regulēšana žogu.

3. Mūsu kokapstrādes urbt positioner čaks turētājs ir mazliet jaudas, bet, ja jūs izņemt to un pārvērst to vairāk, jūs varat instalēt to uz augšu līdz 2 bitu plata.V veida gropi uz bāzes ļauj viegli centrs urbšanas kārta materiāliem (piemēram, koka dībeļi).

4. Kad netiek lietots, ir divi centrs tapas, kas var tikt uzglabāti uz laivu.Lietošanas laikā tie ir pieskrūvēta uz grunts pamatnes un var savilkt ar vienu no stabu cepurītes, kas ir iebūvēts hex bits.

5. Žogs var būt saistīts ar jebkuru no 4 malām no Auto-Līnija, kvadrāts bāzes.Turklāt, žogi var tikt izmantoti vairākos virzienos.Šeit tas tiek izmantots, lai atsauktos uz malu kuģa.

Apraksts:

Materiāls: Sakausējuma Tērauda + Inženierzinātņu Plastmasas (sarkans & Melns)

Izmērs: 25*6cm

Svars: 500G

Paketē iekļauts:

1*Kokapstrādes Pozicionēšanas Līdzeklis

Par atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes, Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

2.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Alipay,Paypal, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Tools4biz.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Funkcijas: Koka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iezīme: Kokapstrādes Instrumentus.
  • Veids: Atrašanās Vieta Urbis
  • Izmantojot: Urbšanas Mašīna
  • Krāsa: Red & Black
  • Stils: instrumenti galdniecības darbi
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Sertifikācija: CE
  • Izmantošana: Koka Urbšanas, Metāla Urbšana
  • Materiāls: citi, Leģēta Tērauda un Plastmasas
  • Garums: 25

Pievienot atsauksmi

Jūsu vērtējums:

Saistītie produkti

Saistītie produkti

Pārlūkojiet Savākšanu saistītie Produkti

Saistītās
27W Bezvadu LED Gaismas, Dewalt 18V 20V MAX / Milwaukee 18V/ par 18V, Makita Akumulatoru Darba Apgaismojums Instrumentu(BEZ Akumulatora)
Saderīgs ar dewalt 18v 20v max xr akumulatoru, par dcb180 dcb181 dcb205 dcb206 dcb606 dcb609, portatīvo led darba gaisma izgaismo tumšās darba jomās (baterijas nav iekļauts) 2 spilgtuma režīma iestatījumi: lai dewalt 20v bezvadu lukturi ar 2400lm super spilgti uzmanības centrā, 2 spilgti iestatījumi nodrošina elastīgumu attiecībā uz maksimālo gaismas atdevi vai pagarināt izpildlaika galviņa: pārnēsājamas
€15.67
Saistītās
Degviela Benzīns Degvielas Tvertne Assy Honda 139 139F 140 GX35 GX 35 4 Taktu krūmgriezis zāles Pļāvēju Rezerves Daļas
jaunā veikala veicināšanas cenu---tikai vienu nedēļu, cenas iet uz augšu, 7 dienas vēlāk tā vietā, lai pēc iespējas ātrāk!preču krājumi, ātra sūtījumu!bagāta pieredze on-line veikals! postenis apraksts: nosaukums: degviela benzīns degvielas tvertne assy honda 139 139f 140 gx35 gx 35 4 taktu krūmgriezis zāles pļāvēju rezerves daļas pērkot, kā ir, un kā attēlotie stāvoklī.
€14.47 €10.85
Saistītās
Abrazīvie Instrumenti, 1gb Alvas Pārklājumu Dimanta Zāģa Asmeni Disku 100x16mm Nogriezt Diski slīpripas Stikla Cuttering Zāģa Asmeni
65946 abrazīvie instrumenti, 1gb alvas pārklājumu dimanta zāģa asmeni disku 100x16mm nogriezt diski slīpripas stikla cuttering zāģa asmeni funkcijas: 1.dimants, augsta cietība, nodilumizturība, lieliska triecienizturība. 2.galvenokārt izmanto plaknes process nemetālisko cietu materiālu, piemēram, optiskā stikla, keramikas, ferīta, dārgakmeņi un pusdārgakmeņi. 3.arī ideāls elektrolītiskos un slīpēšana cieto
€8.73 €3.84
Saistītās
Elektriskais Ķēdes Zāģis Adapteris Konvertoru Turētājs DIY Komplekts 11.5" Elektriskā Leņķa Slīpmašīna Kokapstrādes Instrumentu M10 M14 M16
Modname=ckeditor specifikācija: šo ķēdes zāģis stiprinājuma komplekts der leņķa slīpmašīna guide bar materiāls: atsperu tērauda ķēdes materiāls : augsta oglekļa tērauda funkcijas: 1. šo ķēdes zāģis stiprinājuma komplekts der leņķis grider. 2. automātiskās degvielas uzpilde., ar aizsargājošu segumu. 3. ergonomisks rokturis, kas ir ļoti ērti un drošākai pārvadāšanai. 4.
€10.87 €7.50
Saistītās
Ņemot 606 607 608 609 625 626 627 628 629 nomainīt uz BOSCH DEWALT MAKITA HITACHI vielmaifas trumu HILTI Milwaukee Worx
Paziņojums: lūdzu, vienmēr salīdzina izmērus, rezerves daļa ar parādīto produkta krāsa ir izlases atbildība un biznesa sagatavošanas laiks: saskaņā ar mūsu lielo pasūtījumu apjomu katru dienu, mums ir 3-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu.lūdzu, pārbaudiet informāciju par adresātu, pirms pasūtījuma par tools4biz.lv. piegāde: pēc tam, kad pasūtījums ir piegādāts, loģistikas
€1.11
Saistītās
51mm Cilindra Virzuļa Komplekti Husvarna K750 K760 K770 Spēku Kuteris Partneris K750 PN 581476103 581476102 520757304 520757303
51mm cilindra virzuļa komplekti husvarna k750 k760 k770 spēku kuteris partneris k750 pn 581476103 581476102 520757304 520757303 1 x 51mm cilindra virzuļa komplekts
€60.05 €48.04
Saistītās
20pcs/set 0.3 mm-1.6 mm Mini ātrgriezējtērauda Vērpjot Urbju Komplekts Mikro Titāna Pārklājumu HSS Profesionālās Urbšanas Instrumenti ar Lietā
Funkcijas: 1.ātrgaitas tērauda vērpjot urbi:vieglo svaru un pārnēsājamo,praktiski rīki,viegli pārvadāt. 2.hss ātrgriezējtērauda: skaidu noņemšanas ātrums, multi-specifikācija. 3.plašu lietojumu:salīdzinošā urbis nav piemērots, urbšanas sienas, cementa kartona, stikla un citiem materiāliem. apraksts: tas ir portatīvo urbi,stabilu sniegumu,drošība un vienkārša lietošana,kas izgatavoti
€1.00 €0.70
Saistītās
1set Korunda Slīpēšanas Ripu Urbis Asināmais Titāna Urbt Portatīvo Urbi Powered Instrumentu Detaļas
Piezīme : šis produkts ir piemērots tikai slīpēšanas dzelzs treniņi, citas augstas cietības treniņi nav piemērotas lietošanai.
€2.34 €1.45
Saistītās
T101AO Jig Saw Blade HCS Koka Nažu Asmeņi Koka Plastmasas Griešanas T Kāta Jaudas Instruments, Virzuļu Zāģa Asmeni
T101ao jig saw blade hcs koka nažu asmeņi koka plastmasas griešanas t kāta jaudas instruments, virzuļu zāģa asmeni specifikācija: kopējais garums: 82mm zobu garums: 58mm piemērošanas diapazons: par cieta un mīksta koka, saplākšņa, skaidu plātnes, kokšķiedru koka, plastmasas materiāli.piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.kopums,
€3.35 €1.84
Saistītās
SLĒDZIS HITACHI HIKOKI G23MR G23SE2 G23ST G23SW G23SW2 G23SF2 CM7MC CM7MR CM9SR
Piezīme: produkta krāsa ir izlases šis veikals pārdod visu makita bosch dewalt hikoki vielmaifas trumu worx piederumi kas jums nepieciešams, ja jūs nevarat atrast to vietni, lūdzu, sazinieties ar mums laika. pateicoties dažādām partijām, visi produkti ir dažādās krāsās. (krāsa ir nosūtīti nejauši) piezīme: lūdzu, apstipriniet modeli, pirms pasūtījuma.ja jūs nesaprotu, jūs varat sniegt mašīnas
€11.49 €9.19
Saistītās
3/4/5/6/8/10/12mm Cietā Sakausējuma Vērpjot Urbju Komplekts Multi-function Vienu Vārdu Vērpjot Urbis Keramikas Stikla Keramikas Trīsstūris Urbis
3/4/5/6/8/10/12mm cietā sakausējuma vērpjot urbju komplekts multi-function vienu vārdu vērpjot urbis keramikas stikla keramikas trīsstūris urbis
€3.91 €2.34
Saistītās
DIAOOL 5gab 4" #200 Spirāli turbo veida Dimanta Elastīgu slapjš spilventiņi akmens,keramikas Slīpēšanas diski Premium kvalitātes 100mm
Vienība: profesionālā spilventiņi marmoram & granīta( #200 ) daudzums: 5gab specifikācija: diametrs 100 mm/4 biezums, 3mm, bloka tips pielietojums: granīta & pulēšana, marmora motīvs: elastīgs, piemērots dažādu formu pulēšana profesionāla kvalitāte, augsti efektīvu un ilgu mūžu ------------------------------------------------------------------------------------- citas pieejamās
€16.79 €14.27
Saistītās
1 Gab 2.3 mm 3.17 mm Mikro Urbis Stiprināšanas Skavas Čaks 0.7-3.2 mm elektromotora Vārpstas
1 gab 2.3 mm 3.17 mm mikro urbis stiprināšanas skavas čaks 0.7-3.2 mm elektromotora vārpstas specifikācijas: materiāls: misiņš izmērs: 25x8mm/0.98x0.31 (lxdia.) diametrs backshaft (atbilst motora vārpstu): 2mm/2.3 mm/3.17 mm vārpstas-max urbja izmērs(min-max): 2-0.7 (0.2 mm-0.7 mm), 2-1.2 (0.7 mm-1.2 mm), 2-1.5 (1.0 mm-1,5 mm), 2-3.17 (2,5 mm-3,2 mm), 2.3-1.2 (0.7 mm-1.2 mm), 2.3-2.3 (1.6 mm-2.3 mm),
€0.66 €0.47
Saistītās
5gab 4/5/6/8/10mm M35 HSS-Co Kobalta Vērpjot Urbis Paredzēts Koksnes, Metāla, Nerūsējošā Tērauda, Alumīnija, Vara Urbšana
Apraksts: 5gab 4/5/6/8/10mm hss m35 kobalta vērpjot urbis metālam, nerūsējošā tērauda, alumīnija, vara specifikācija: materiāls: kobalta krāsa: zelta izmērs: izmērs rīks garums kopējais garums 4mm 43mm 75mm 5mm 52mm 83mm 6mm 57mm 93mm 8mm 75mm 117mm 10mm 87mm 133mm iezīmes: m35 kobalta ātrgriezējtērauda, lai iegūtu augstu cietību.augsta
€11.89 €9.51
Saistītās
4gab Mucas Korķa Urbis Titāna Pārklājumu Koka Plug Kuteris Urbt 6/8/13/16mm Garlaicīgi Caurumu Tenon Treniņi Kokapstrādes Instrumentu
Apraksts: 4gab 6/10/13/16 mm apaļš kāta kokapstrādes tenon plug frēzes / titāna pārklājumu koka plug caurumu griezējs urbju komplekts. specifikācija: materiāls: 45# oglekļa tērauda virsmas apstrāde: titāna apšuvuma pielietojums: piemērots stendā urbt apaļa kāta. izmērs: 6mm/8mm/13mm/16 mm kāta dia: 6.3 mm, apaļš kāta iekšējo caurumu dia. ārpus hole dia. kopējais garums asmens
€5.87 €4.69
Saistītās
Z-LĒCIENS ar Dimanta Puses, Pulēšanas Spilventiņu Electroplated Dimanta Puses Pad Putu Nodrošināti Stikla Pulēšanas un Slīpēšanas Keramikas Flīžu Abrazīvais Instruments
Specifikācija: nosaukums: electroplated dimanta puses pad izmērs: 95*58*28 mm/3.74 x2.28 x1.1 darba platība: 90*55 mm grants: 60, 120, 200, 400 (rupjš vai smalks-slīpēšana, pulēšana) darba veids: sausā vai mitrā lietošana funkcija: * viegls svars un putu pamatnes,kas piemērots puses saimniecība * agresīvs un izturīgs, nav viegli attālumu starp slīpēšana virsmu un putu * nekad
€12.31 €9.48
Saistītās
Bezgaisa Bunkura Komplekts 10L Krāsas Spaini Montāža 288526 un Augšējā Tvertnē Bezgaisa Krāsas Smidzinātāji Piltuves 390 395 495 595 Konteineru
Bezgaisa izsmidzinātājs 10l krāsas spaini uzvalku krāsas mašīna 190 290 390 395 495 595 un ķīnas 395 495 595 modeļi
€111.65 €98.25
Saistītās
Makita MINI instrumentu kaste lietā Instrumentu koferis MakPac Savienotājs Uzglabāšanas Kārba B-62066 B-62072 B-Toolbox 62088
Produkta apraksts par makita makpac savienotājs gadījumā, ja sistēma ir paredzēta profesionālai lietošanai.sistēma sastāv no četriem gadījumiem dažādā augstumā.gadījumos, var sakraut vienu virs otras, un bloķēta kopā ar bloķēšanas slēgmehānismi.savstarpēji savienotu gadījumos, kas aizņem mazāk vietas un ir viegli ar transportu uz un no darba vietas.jūs varat izvēlēties lietie inleju, lai atbilstu
€7.84
Saistītās
Top pārdošanas 1x HSS Apļveida Koksnes Griešanas Zāģa Asmeni Diski + 1x Aptverēs Urbt Rotējošu Atbalstu, Vairumtirdzniecības un Dropshipping
Produkta apraksts 100% augstas kvalitātes un pilnīgi jaunas. precīza zemes zobu ideāls pabeigtu griezuma. rūdītā tērauda ķermenis izmanto, lai nodrošinātu taisni, precīzi gabali.iezīmes veido labas kvalitātes asmens, ka hobbyist var būt atkarīgs, atkal un atkal. izturības asmens piedāvā ātrāk griešana un papildu ilgu kalpošanas mūžu hobbyist. liels papildus jūsu hobijs amatniecības rīku
€1.44
Saistītās
6pcs/set Urbis Hss Kombinācija Urbt Pieskarieties Bitu Countersink Hex Kāta Galdniecības Instrumenti, Mašīnas Krānu Komplekts
Produkta apraksts 1. šo urbi krāns ir izgatavots no 4341 ātrgaitas tērauda, kas ir piemērota ātrai urbšanai un pieskaroties apstrādi.izturīgs, ieteicams to izmantot par pieskaroties mašīna.pievērsiet uzmanību operācija metode, lietojot to uz rokas urbi.pārmērīga kratīšanas un paceļot ietekmēs urbis un pat salauzt! ! ! 2. šī pieskarieties urbis ir piemērots pārstrādei koka, alumīnija, dzelzs un citiem
€16.65 €11.99
Saistītās
Elektrisko Urbi Adpater Automātisku Skrūvju Ķēdes Naglu Pistoli Adaptera Uzgali Kokapstrādes Instrumentu Skrūvgriezi, Bezvada Elektriskajos Pielikumu
Elektrisko urbi adpater automātisku skrūvju ķēdes naglu pistoli adaptera uzgali kokapstrādes instrumentu skrūvju pistoli bezvada elektriskais urbis pielikumu apraksts: automātiska ķēdes naglu pistoli adapteris skrūvju pistoli elektrisko urbi kokapstrādes instrumentu padarītu jūsu elektrisko urbi par automātisko ķēdes naglu pistoli, varat atkārtoti instalēt skrūves, naglas uz ķēdes ērti dziļums garums regulējams. specifikācija:
€6.55 €3.86
Saistītās
3pc Hex Kāta HSS Konuss Solis Pārklājumu Solis Urbis 4-12/20/32mm Caurumu Redzēju, Kokapstrādes Griezējs Instruments Koka, Plastmasas, Tērauda
3pc hex kāta hss pagoda forma konuss solis urbis caurumu redzēju, kuteri rīks motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. hex kāta konstrukcija, lai novērstu slīdēšanu, kad čaks. ideāli piemērots diy, mājas un vispārējā būvniecība/projektēšana pieteikumu. piemērots griešanai caurumi dažādiem materiāliem, tai skaitā tērauda, vara, koka, plastmasas,alumīnija, u.tml. divas flauta
€19.97 €8.59